Utmaning

Advokatbyrån i Östermalm och Södertälje, som inte hade uppdaterat sin närvaro online på flera år, tog kontakt med oss på Solvify.se. Trots att de var experter inom sina rättsområden, hade de inte lyckats skapa någon betydande närvaro online. Deras mål var tydliga: de ville bli framstående i sina lokala områden (Östermalm, Södertälje), samt göra en stor satsning på att bli synliga under söktermen “Advokatbyrå Stockholm”.

Strategi

Vårt team på Solvify.se utformade en omfattande strategi för att uppnå dessa mål. Vi kände att en trefaldig strategi skulle vara mest effektiv: att förstärka advokatbyråns lokala SEO, uppdatera och förbättra deras webbplatsinnehåll, samt skapa en stark, bredare SEO strategi för att ranka högt för “Advokatbyrå Stockholm”.

Approach

Vi började med att genomföra en detaljerad granskning av deras nuvarande online närvaro. Genom att analysera deras webbplats, identifierade vi viktiga områden för förbättring, inklusive innehåll, navigering, och SEO. Vi utarbetade också en plan för att optimera deras lokala närvaro, inklusive att förbättra synligheten på Google My Business och andra lokala kataloger.

Process

Vår process involverade ett nära samarbete med advokatbyrån för att säkerställa att alla förbättringar och uppdateringar var i linje med deras unika behov och förväntningar. Vi genomförde uppdateringar och optimeringar på deras webbplats, samtidigt som vi utformade en SEO-strategi som inkluderade noggrant utvalda nyckelord och sökfraser för att maximera deras synlighet för både lokala och bredare sökningar.

Resultat

Resultaten överträffade alla förväntningar. Tack vare vår noggranna strategi och genomförande, rankade advokatbyrån som nummer ett på Google för “Advokatbyrå Stockholm”, och de blev även topprankade i sina lokala områden, Östermalm och Södertälje. De hade inte bara lyckats förbättra sin online närvaro, men de hade också blivit en ledande kraft inom sitt område.

Denna framgångshistoria demonstrerar kraften i Solvify.se’s anpassade SEO-lösningar. Vi lyssnar på våra kunders unika utmaningar och behov, utformar en strategi som är anpassad till dessa behov, och levererar resultat som hjälper dem att bli framstående inom sina områden.